Velkommen til Centermusiks hjemmeside

Mit navn er Ulf Greiffenberg, og jeg har overtaget butikken pr.1/7 2018. Jeg vil med udgangspunkt i min baggrund og uddannelse her i butikken, tilbyde en lokal butik med konkurrencedygtige priser og ikke mindst reparationer og justeringer af diverse instrumenter.

- Samme Priser - Bare Lokalt !

Jeg lægger stor vægt på den personlige service. Mine erfaringer fra mange år i branchen gør, at du trygt kan regne med både rådgivning, praktisk assistance og arbejdet med at finde det instrument - det anlæg - den løsning, der er bedst for dig. Og det gælder hvad enten Lille Peter skal have sin allerførste guitar, bandet sit første PA-anlæg eller at du skal opgraderes til at spille på den allerfedeste spade!
Det er vigtigt for mig at køre butikken med et "passende" vareudvalg/lager ud fra, for det første kunders efterspørgsel, men også ud fra hvad der er realistisk i forhold til butikkens størrelse.
Her er det vigtig at slå fast, at jeg kan skaffe (stort set) ALLE varer og oftest lige hurtigt, som man kan købe det fra en webshop....TIL SAMME PRIS!
 
Derfor: Centermusik er en butik, som vi har sammen. Jeg passer den bare for os. Det vil sige, at det  er op til både mig og jer - I lokale kunder- hvor længe Frederikshavn skal beholde sin Musikforretning. Jeg skal gladelig passe butikken, lave kaffe, osv.... lige så længe I så husker at handle hos Centermusik,  som heldigvis størsteparten gør!

Og tak for det.

Din lokale Musikforretning

 

Åbningstider: Mandag - Fredag kl. 12:00-17:30 - Lørdag: LUKKET!

 
Venlig Hilsen Ulf Greiffenberg - info@centermusik.dk